”Hol”

Dat ieder mens verschillend is, zal een ieder met mij eens zijn, een ieder gaat op zijn, haar manier om met het leven. Deze zomer zit ik bijna 2 jaar in het donkere gat, waar af en toe een lichtpuntje in voorkomt. Het bloggen viel onlangs weer op zijn gat, omdat ik me weer terug trok in mijn hol, dan sluit ik me zo goed als af van de buiten wereld, veilig in mijn huisje, niemand die er is om me eruit te halen, dus ik weet dat ik het rustig kan doen. De ene schrijft of praat alles van zich af, ik sluit me af voor alles en trek me terug, terug met mijn dieren en muziek, ook voor het geluk ben ik volgens mij niet geboren, want denk ik eindelijk dat het goed zit, volgt er weer wat anders. De laatste 2 jaar kostte me kapitalen aan mijn gebit, maar hoop nu dat het achter mij ligt, in april nogmaals een kroon, vanmorgen telefoon , mijn begeleidster gaf aan dat ze niet kwam , omdat ze ziek was, ietsje later weer telefoon en eindelijk dan krijg(koop) ik mijn autootje, hoop deze binnen 2 weken te krijgen, dan kan ik eindelijk dit verrekte rot gat(stadje) verlaten en er samen met mijn trouwe viervoeter op uit, de bossen eindelijk, mijn vertrouwde omgeving, iets wat ik hier nooit gevoeld heb.

Skar.

Advertentie

5 gedachten over “”Hol”

 1. Een rugzak, hebben we allemaal, soms amper te dragen en toch lukt het telkens, zeker als je er achteraf naar terug kijkt…

  Zo te lezen heb je gewisseld van de achteruitgang naar de 1e versnelling en wat mij betreft mag dat gerust de 2e worden, maar ja wie ben ik, het is niet aan mij om dat te bepalen…. wat jij ‘moet’ doen is dat waarbij jij je het beste voelt… en dat weet niemand behalve jij zelf.

  En ja, elk mens is anders, met en zonder rugzak, met en zonder beperking, wat voor de ene werkt werkt voor de andere totaal niet… ieder krijgt zijn eigen leven te leven en dat is soms al te veel dus laten we ons maar niet druk maken om het leven / levenswijze van een ander… we hebben genoeg aan onszelf, toch?

  Fijn dat je ‘binnenkort’ weer wat mobieler kunt zijn, dat is je van harte gegund, ik hoop ook van harte dat je er veel gebruik van zult kunnen maken en het jullie veel plezier zal geven en jou met name goed zal doen zodat het je motiveert er vaker op uit te trekken

  Like

  • De rugzak hebben we allemaal inderdaad, te dragen je zal wel moeten…
   Gewisseld van achteruit naar 1e versnelling zo voelt het nog niet…
   Mijn energielevel ligt nog onder de nul…..
   Herstellen kost steeds meer tijd helaas….
   De zorg laat het helaas ook steeds af weten….
   Medicatie die niet meer te verkrijgen is, en zoek het dan zelf maar uit…..
   De auto zal een grote verandering zijn….
   Af en toe kom ik met mijn scooter buiten mijn stadje…..
   Als ik steeds verder verwijder van mijn stadje, des te beter ik mij ga voelen…
   Graag zou ik willen blijven doorschakelen, helaas heeft de depressie me behoorlijk leeg gezogen, ik hoop dat het erop uit trekken me nieuwe impulsen gaat geven, want wat nu met ov zo goed als onbereikbaar is, is met een auto dichtbij.

   Geliked door 1 persoon

   • Als ik jouw verhalen zo lees, dat wat je schrijft en dat wat ik tussen de regels lees… kon het zo maar eens zijn dat jouw woonplaats een grote factor is in hoe jij je voelt…. Het is natuurlijk een kostbare zaak over het algemeen maar wellicht is verhuizen ene optie? Een totaal nieuwe start kan je zo goed doen!

    Hoe dan ook.. ik wens je van harte toe dat je uit die 1e versnelling naar de 2e, 3e 4e en 5e en miscchien zelfs 6e mag

    Like

 2. Die optie heb ikzelf ook al vele malen voorbij laten gaan, sta ook ingeschreven waar mijn roots liggen, grote probleem is wat jij ook benoemt de kosten, plus heb dit huis nu bijna klaar, gister alweer 2 dingen geregeld bij mijn vriend voor woonkamer, daarom was en is dat autootje ook zo belangrijk, de manier om eindelijk mijn vleugels weer verder uit te kunnen spreiden, de wereld wordt gewoon weer groter, bijvoorbeeld Flevoland is voor mij nu geen optie met ov, maar met auto piece of cake……

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s