”Zwijmelen op Zaterdag”

Zag deze opdracht bij iemand voorbij komen, dacht dat is wel iets voor mij. Muziek is een grote hobby van mij, en dan praat ik over de tijd vanaf ongeveer mij 12e tot heden. begin met een rustig nummer, de keuze qua muziek is natuurlijk enorm, een keuze maken is ook niet makkelijk, denk maar dat ik kies voor hetgeen waar ik op het moment van plaatsing in de stemming ben. Kies een nummer van Rod Stewart, tenminste in zijn uitvoering , want van oorsprong is het een nummer van Cat Stevens. Omdat het mijn eerste keer is dan maar gelijk 2, ook nog een nummer van ABC wat van oorsprong ook niet van hun is met een zachte rustige beat in het. Oorspronkelijk is het nummer van Radiohead, maar de uitvoering is dan wat steviger.

15 gedachten over “”Zwijmelen op Zaterdag”

 1. Klopt is gecoverd, van origine van Cat Stevens/I Youssoef, en eerlijk ik had niet anders verwacht van jou dan Rodje, is natuurlijk ook heerlijke muziek, hoorde vandaag ook nog dat hij Midnight Train zong, ook cover van Gladys Night….

  Geliked door 1 persoon

 2. Rod Stewart heeft tal van covers, en altijd is de cover goed uitgevoerd, hij heeft gewoon iets, buiten zijn hese stem, weet gevoelsmatig hoe hij het moet brengen….

  Like

 3. Wat leuk dat je onze ZoZ gevonden hebt en meedoet! Altijd welkom!
  Er zijn geen regels, of het zou kunnen zijn dat we zo weinig mogelijk dezelfde inzendingen in de zwijmellijst hebben staan, maar eigenlijk maakt dat ook niet zoveel uit. Er is inderdaad zoveel keuze! Leuke nummers heb je gekozen!
  Tot volgende week? Groet, Trees

  Like

 4. Wat en verrassend mooie uitvoering. Ik ken het nummer, maar dan in een andere uitvoering. Maar deze is wel erg mooi! Ik heb hem een paar keer beluisterd. Hij komt in mijn rijtje met favorieten.

  Liefs Joanne

  Like

  • In een goede cover maken is Rod Stewart erg goed, hij heeft talrijke covers op verschillende albums, maar soms vind ik ze zelf vaak beter dan het origineel, ietsje hoger op mijn blog heb ik nog een cover geplaatst en zal ook zeker niet de laatste zijn bij Z.o.Z, soms zijn de covers uit zijn eigen tijd, soms is het een nummer uit de jaren 60….

   Like

 5. Leuk dat je meedoet! Mooie muziekkeuze!
  Rod Stewart ken ik uiteraard, en de uitvoering van Cat Stevens ook, die geniet bij ons in de familie speciaal aanzien. Radiohead heeft mijn belangstelling slechts geschampt, niet omdat ze niet goed zijn, maar omdat er zovéél goeie muziek voorbijkomt. ABC had ik dan weer helemaal gemist, ik kan tenminste zo geen song van ze voor de geest halen.

  Like

 6. Dank je wel. Rod Stewart is natuurlijk alom bekend, maar ABC is beslist geen onbekende, wel dit nummer maar ze hebben redelijk wat hits gehad, look of love, poison arrow, All of my heart, the night you murdered love, when smokey sings en zo zijn er nog een paar…….stammen uit de tijd van Spandau Ballet, The Human League, Frankie goed to Hollywood. En meer van dat soort bands,,,

  Like

 7. Wat leuk, nog een zwijmelaar erbij. Heb je vorige week gemist omdat ik op wandelweekend was, dan nu maar even kijken en genieten.
  Rod Stuart vind ik de mooiste. Komt denk ik ook doorzijn stem.
  Zo lekker zwoel en soms hees.

  Like

 8. Hahaha nou ben niet altijd een zwijmelaar hoor, gewoon maar even rustig aftrappen zal ik maar zeggen, dat is het bij Rod Stewart zijn hese stem geeft gewoon dat extra duwtje dat een nummer nodig heeft hetzij een nummer van hemzelf of een cover in dit geval….
  Fijn weekend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s