”Ik Wens”

Ik wens vrede op aarde, ik wens een wereld zonder oorlog, ik wens gelijkheid voor mensen die anders geaard zijn, ik wens een wereld zonder discriminatie, ik wens een wereld zonder pijn, ik wens een wereld zonder angst, ik wens een medicijn tegen alle ziektes, ik wens dat er geen hongersnood is, ik wens dat er volop bloemen bloeien, ik wens, ja wat wens ik eigenlijk allemaal, weet bijna niet waar ik moet beginnen,ik wens liefde en geluk voor iedereen die dit leest, ik wens dat iedereen goed is diep van binnen, ik wens een gelukkig en gezond leven voor iedereen, ik wens dat we dat ooit samen eens mogen beleven, ik wens een wereld vol met licht, ik wens een ieder een glimlach op zijn gezicht, ik wens dat er geen zorgen, geen verdriet meer is, ik wens dit voor ieder jaar weer, jaar in, jaar uit, waar ter wereld ook.

Skar.

Advertentie

2 gedachten over “”Ik Wens”

  1. Jah, wie wenst dit niet… zo intens triest dat het helaas een utopie is… het enige dat we kunnen doen is het zo goed mogelijk te doen om het voor onszelf en de mensen die ons dierbaar zijn zo veel mogelijk te realiseren.

    Geliked door 1 persoon

  2. Het zal zeker allemaal niet zo ver komen, beginnend bij onszelf is het enige en belangrijkste wat je kunt doen, dierbaren koesteren en meer dan je best kun je niet doen….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s