”Serie”

In het jaar 1984 begon de hit serie Miami Vice, over twee undercover detectives in Miami. De reden dat ik op deze serie terug kom, is vanwege een nummer wat in een serie als eind liedje gebruikt werd, het nummer Picture book, van het gelijknamige album Picture book, is nooit op single verschenen en staat eigenlijk best wel los ten opzichte van de rest van de nummers op het album. Destijds bracht ook The Police hun eerste album ongeveer uit, ook op dat album een soort gelijk nummer, wat geen single werd , en los stond van de rest op het album. Ik plaats het nummer , omdat het nog steeds vers in mijn geheugen staat. Sonny en Tubbs de twee detectives in de serie gebruiken een jonge jongen als informant. in een drugskwestie. Aan het einde van de serie bekoopt de jongen dat met de dood, je ziet dan de mimiek van Sonny(Don Johnson) waar de twijfel en verdriet vanaf straalt, was het dit waard. Echt goed geacteerd en het afsluitende nummer is passend maar best verdrietig.

2 gedachten over “”Serie”

  1. Ja ik ken die serie en herinner me deze aflevering ook nog wel een beetje… nog niet zo lang geleden werd die serie herhaald… vreselijk uit de tijd enzo maar toch leuk om weer eens te zien…

    En jah, achteraf… blijkt altijd weer dat dingen anders waren/zijn dan dat je toen dacht

    Liked by 1 persoon

  2. Was altijd wel een onderhoudende serie, even je eigen leeftijd terug denkend, net zoals nu de A-team op Sbs 9, wat een flut serie, maar ja we waren toen zeker 40 jaar jonger, als het niet meer is.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s