”Nederlands”

De zondag loopt gelukkig lekker door, even kort viste gehad, maar breekt gelijk ook weer even de dag. Waar ik eigenlijk hoofdzakelijk buiten ons landje bezig ben geweest met de muziek tot nu toe, blijf ik dit maal gewoon in Nederland, met Nederlandstalige muziek, we hebben tenslotte voldoende in onze moedertaal…kies natuurlijk niet voor de standaard studio opname, al is die ook zeker heel mooi…..

De tweede van vanmiddag is eigenlijk een rap nummer wat zij gewoon omgezet heeft in een klein gewoon Nederlands talig nummer. Word er zelf altijd wel vrolijk van, want deze dame heeft toch wel even een behoorlijke bliksemstart gemaakt…..toch enorm leuk hoe zij aan dit liedje haar eigen wending geeft…..en kies voor een uitvoering die een paar keer aan elkaar geplakt is, puur omdat de rapper van dit liedje zichtbaar vrolijk wordt van hetgeen wat zij er van gemaakt heeft, dus je hoeft maar tot ongeveer 3 minuten te luisteren…..

Nu Davina de rap eruit gehaald heeft, zal ik toch een andere Nederlandstalige rapper laten horen, ook weer een nummer wat me ergens op een bijzondere manier raakt. Nu ben ik absoluut geen liefhebber van rap, maar er zijn altijd uitzonderingen….

Skar.

3 gedachten over “”Nederlands”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s