”18”

De dinsdag is al weer een deel op gang. Vandaag plaats ik nummertje 18 sinds ik zaterdag er mee gestart ben. Gisteren was een prachtdag wat het weer betreft, de gehele dag heeft hier de zon geschenen, wat er voor zorgt dat de temperatuur in mijn woonkamer puur door de zon ruim 2 graden stijgt. Gister ook even bij mijn vriend langs geweest, het zit hem absoluut niet mee, met het werk de nodige tegenslag en privé ook de nodige problemen. Ziekte bij de vader van zijn vrouw, wat gelijk in de papieren gaat lopen, omdat ze dan even de oversteek richting Marokko moeten maken. Ik zou het leven van hen als zzp”er niet kunnen doen, de stress, de druk, dat zou niets voor mij zijn. Vandaag probeert de zon het nogmaals, lukt tot nu toe redelijk, valt zo nu en dan even achter de wolken, maar het is gelukkig droog. Had een wat rommelige nacht, nooit zo prettig, al verschilt dat keer op keer, soms voel ik me er best goed bij het vroege wakker zijn, meestal koffie en dan een heerlijke wandeling met mijn viervoeter in de nacht, eenmaal terug geef ik haar het nodige en duik zelf nog even op de bank, want mijn twee nieuwe banken heb ik natuurlijk al vrij lang hier, plus ze liggen heerlijk, zo heel geleidelijk kom ik bij het punt dat ik op herhaling ga, op nieuw verven of wat dan ook, maar nog steeds ben ik gedurig bezig om mijn weg te zoeken. Het is niet mijn geboorteplaats en dat zal altijd blijven steken, helaas is verhuizen geen optie, maar zo af en toe knal ik met mijn auto richting mijn jongste zus, en met het verlaten van mijn huidige stadje voel ik mij naarmate ik verder weg ben, dichter bij een andere omgeving mezelf gewoon veel beter voelen. Denk dat het voor mij toch verstandig is door het ouder worden, om misschien proberen de nodige spaarcenten op zij te gaan leggen. Natuurlijk is het voor mij op een bepaald moment niet meer zo belangrijk hoe ik woon, maar belangrijker waar ik woon, op die manier houd ik alle opties open, nu even over tot de orde van de dag, het plaatsen van een liedje, waar ik op het moment mijn weblog voor gebruik.

Skar.

3 gedachten over “”18”

 1. 1 vd moois dingen aan het feit dat jij blogt is dat ik muziek ontdek die ik niet ken of herontdek omdat het door de gaten van mijn zeef was weggevallen.
  Alhoewel ik heel slecht muziek kan luisteren tegenwoordig, probeer ik het wel. Dit nummer ken ik niet en gelijk al de 1e akkoorden irriteerden me. Gelukkig mogen smaken verschillen.

  Wat het verhuizen betreft… heb je er al eens goed naar gekeken? Vaak is veel meer mogelijk dan het op het eerste oog lijkt. Misschien zijn er wel mensen in de woonplaats van jouw voorkeur, die naar de woonplaats willen waar jij nu woont… woningruil is dan wellicht een optie… zeker nu overal de woningnood groeit.

  Liked by 1 persoon

 2. Muziek ontdek ik elke dag wel weer, omdat ik soms gewoon een willekeurig woord in type, je hebt altijd wel resultaat, plus een lijst met meerdere artiesten van dat genre, en onthouden doe ik ook bij lange na niet meer, alles via bekende ezeltje…..
  Wat muziek betreft weet ik dat jij daar overgevoelig voor bent, dat heb ik zelf alleen als het te hard staat, dat staat die nooit, omdat met mijn nieuwe versterker nu ook op zacht volume alles goed door geeft, waar dat voorheen niet zo was….
  Wat mijn huis betreft heb ik al eens een tijdje via woningruil in de omgeving waar ik ben opgegroeid gestaan, toen was de woningnood nog niet groot, nu zal het waarschijnlijk anders zijn, plus Wageningen is er nu ook bij gekomen, maar voor mezelf wil ik eerst wat gespaard hebben, voor vloeren, opknappen, want het zal als het goed is voor de rest van mijn leven worden, plus nu heb ik in ieder geval het geluk dat ik weer mobiel ben, met auto….dus wil ik weg, ga ik op pad..

  Liked by 1 persoon

  • … Zo blijft elke dag weer een verrassing dus, dat is mooi.

   Ik zit nog, zwaar met tegenzin, in de herstelfase. Muziek luisteren kan ik al een hele tijd niet meer zo goed, al van voor afgelopen zomer maar na mijn infarct is dat echt een drama geworden. Mijn gevoeligheid voor geluid is zo vreselijk hoog de laatste tijd, is superirritant. Volgens hen die er verstand van (zegen te) hebben, ben ik te ongeduldig en komt het wel goed als ik het maar de tijd gun…

   Wageningen erbij gekomen? Hoeft dus niet persé Bennekom te zijn dus, dat is mooi, maakt je radius groter. En ja met een auto is het zo wie zo een heel stuk prettiger… helaas heb ik er geen meer ;-( ;-( ;-( En tja ov is nog steeds geen optie (zeker met het geluidsprobleem van tegenwoordig niet) .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s