”lucht”

Waar ik 8 mei al het nodige schreef in mijn verhaaltje samen, ben ik nu een week verder, nog 2 dagen antibiotica slikken, mijn lichaam is blijkbaar gewend geraakt aan het spul wat behoorlijk pittig is. Geen leegloop van de darmen meer, waar dat de eerste dagen behoorlijk het geval was. Er is het nodige los gekomen in mijn longen, maar zelf ben ik nog absoluut niet tevreden. Kan zeker zeggen dat er wel verbetering in zit, maar toch is het nog steeds niet optimaal. Wat me altijd vrij gemakkelijk afging, kost me op dit moment nog steeds meer tijd, hoor nog steeds de vervelende piep in mijn keel. Zaterdag is de laatste dag van de kuur, en dan moet ik donderdag de 21e opnieuw foto”s laten maken van mijn longen, ben er nog steeds niet gerust op, ook geen flauw idee wat ze gaan doen mocht ik nog steeds vocht achter mijn longen te hebben. Wat dat betreft ben ik op het moment wel gezegend dat ik een auto heb als ik even naar het ziekenhuis moet, goed op de scooter kwam ik er ook wel, maar toch wat comfortabele met auto, omdat ik toch ruim twee uur inclusief wachttijd ongeveer kwijt ben bij zo een bezoekje daar. Ben ook blij dat er steeds meer versoepeling komt, al kan ik met mijn huidige klachten nog steeds niet naar de eigen dokter, en ook niet naar de tandarts, want mijn gebit moet toch wel even nagekeken, is ruim een jaar geleden en mijn knieen en schouder willen ook nog niet erg goed doen wat ik zou willen. Bij elk persoonlijk bericht plaats ik toch altijd muziek. Muziek die mij draaiende houdt bij deze toch voor ieder best wel vreemde, angstige tijd. Ik hoop toch echt van harte dat de derde week in juni niet de tweede golf zal brengen, politiek, economie en vooral het geld is het grote probleem waardoor soms versoepelingen komen, die beter later kunnen. ook een artiest die van het ene op andere moment weg was, zonder ziekte aankondiging.

Advertentie

2 gedachten over “”lucht”

  1. Het zit je niet echt mee zeg. Niet naar de dokter kunnen vind ik ook wel een dingetje hoor. Heb geen klachten maar kan me voorstellen als je dat wel hebt dat je mooi in de aap gelogeerd bent.

    Geliked door 1 persoon

    • Het is inderdaad vervelend dat je niet naar je eigen dokter kan, maar met bepaalde symptomen word je door verwezen naar huisartsenpost die er voor ingericht is, gelukkig gaan de ziekenhuizen nu ook weer ander soort klachten behandelen dan het corona, daar ben ik wel blij om.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s