”Z.o.Z”

Zal deze keer om dat het de laatste voorlopig is even wat royaler zijn, had deze drie instrumentaaltjes al klaar staan vanaf 1 augustus, kan ze weg gooien, wissen of gewoon dubbel publiceren vandaag, laatste dus……..

Doe het een keer anders dan normaal, wat normaal dan ook mag inhouden. Als eerste plaats ik dit maal een kleine intro, had ik gewoon even zin in. Jammer dat ik ze niet alle drie in elkaar kan laten overlopen, zou leuk geweest zijn.

Tweede wat ik plaats is van een man die door loting mee mocht doen op Woodstock, en natuurlijk zat hij daarna volop in de lift. Is niet een persoon van de eenvoudige muziek, maar dat vind ik juist interessant. Maakt hele toegankelijke muziek, maar schuwt zeker het zwaardere wat chaotische werk niet, al is het voor mij niet snel chaotisch, omdat ik er altijd wel een bepaalde lijn in hoor. Plaats een dubbel nummer, waarmee hij achter elkaar in Montreux de toeschouwers mee verwende. Is niet de eerste keer dat hij in Montreux optreedt, heeft het ook een keer gedaan, maar toen zat zijn vrouw achter de drum. Ze gaf toen een dijk van een drumsolo weg, dat was er echt eentje om van te smullen.

Skar.

Advertentie

3 gedachten over “”Z.o.Z”

  1. Santana vind ik echt een toppertje, deze twee nummers zijn gelukkig echt tijdloos, en ze blijven mooi, plus ik ben dol op live opnames en die van Montreux zijn vaak van erg goede kwaliteit, en de relaxte manier van spelen geeft aan welke klasse hij heeft, andere bandleden niet tekort te doen…

    Like

  2. Mijn hoofd is weer terug bij vorig jaar, toen ik bij een concert was van ‘The Magic of Santana’. Leden uit de oude Santana band traden op op het poppodium in onze stad. Ik zat in zwaar weer met mijn werk. Voelde me al maanden overspannen. Die avond was een ommekeer. Ik voelde weer hoe het was om me goed en blij te voelen. Ik zal deze avond nooit vergeten!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s