”Z.o.Z”

Even drie weekjes weg geweest bij deze opdracht. Zal waarschijnlijk ook niet elke week worden, maar dat laat ik even in het midden. Plaatsen van muziek zal ook anders worden, niet meer drie tegelijk, zou op zich geen probleem zijn, maar wil het gewoon simpel houden. De opdracht vind ik eigenlijk ook lastig om te omschrijven, wat is de zwijmel, het verhaal of de muziek, of beiden. Ben niet echt een zwijmel schrijver, praat liever via de muziek die ik plaats, het zegt iets over mij, muziek is voor mij zo belangrijk, dat dit in woorden toch niet uit te drukken is, zal waarschijnlijk toch niemand begrijpen, zolang ik het zelf maar begrijp is het goed denk ik, vind ik, ongeacht hoe een ander er ook over denkt.

Skar.

Advertentie

10 gedachten over “”Z.o.Z”

 1. Fijn dat je er weer bent Skar, ik begrijp je wel hoor!! Heb dat ook zo’n beetje… Ik kende deze zangeres nog niet, dus heb ik mij hier maar eens in verdiept, en ben ik weer wat wijzer geworden. Fijn weekend!!

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je wel, en ik denk dat ik zelf gezegend ben dat ik in alle soorten muziek altijd iets moois hoor wat mij raakt, deze dame wordt altijd al snel geassocieerd met haar hits, niet met haar fantastische stem die ze prachtig opbouwt in dit liedje..
   Vreemde is dat vaak anderen bekend staan om hun naam, Taylor Swift, Kate Perry, Beyoncé en die eer heeft deze dame vaak niet..
   Fijn weekend.

   Like

 2. Ha Skar, fijn dat je er ook weer bent.
  De manier waarop je altijd de muziek beschreef vond ik prettig en eigenlijk ook heel goed passen bij de Zwijmels op zaterdag. Zwijmelen kun je tenslotte op allerlei manieren en die van jou past gewoon bij je.

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je wel AnneMarie, wat het beschrijven van een artiest het hoe wel en niet klopt, dat is het extra”s bij uitvoerende artiest, hoe soms iets ontstaat, hoe een artiest zijn/haar krachten heeft moeten bundelen om tot de top te komen, altijd wel fijn om wat achtergrond informatie te geven, plus weten, omdat je dan pas weet hoe hard het soms in de muziek eraan toe gaat, vanwaar altijd het drugsgebruik, overmatig alcohol, het is gewoon zwaar aan de top, en om er te blijven omdat fans altijd weer hoge verwachtingen hebben van hun idool…
   Fijn weekend.

   Geliked door 1 persoon

 3. Daar is ie weer…. moooi !!

  “Zwijmel” is eigenlijk heel simpel…. ‘Zwijmelen’ doe je bij iets dat je raak… in de breedste zin des woords…. en ik ken je langer dan vandaag, jij weet als geen ander wat dát betekent.

  Of iemand jou wijze van ‘praten via muziek’ wel of niet begrijpt doet er niet toe in deze blogrubriek. Waar het om gaat is dat jij iets met een ander deelt, iets dat jou doet zwijmelen… en als het dan die ander raakt.. .dan is het doel van deze bloguitdaging toch bereikt?!

  kortom… ik zou willen zeggen ‘bla bla bla’ maar dat doe ik niet want je weet wél wat ik bedoel.zonder dat ik dat in woorden giet.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja jij kent mij als geen ander, als ik ergens door geraakt word, dan kan ik daar gewoon helemaal in wegsmelten, me afsluiten voor alles rond om mij heen, en voel me daar heel gelukkig mee….deze dame ook, rustig opbouwen en dan geleidelijk aan het einde schreeuwt ze het er bijna uit, dat raakt mij enorm…..het gevoel alsof ze hier in de huiskamer staat……
   Fijn weekend

   Geliked door 1 persoon

 4. Lekker doen waar je zin in hebt toch? Het zwijmelen kent geen regels en geen verplichtingen.
  Pink is één van de artiesten die ik nog eens live wil zien.
  Wat een prachtvrouw! En wat een performer. En wat een zangeres!
  Ik heb genoten van dit (voor mij ook onbekende) nummer.

  Geliked door 1 persoon

 5. Vind zelf Pink ook super, denk dat nummer beetje vergeten wordt, doordat het op de cd staat met de twee hits Try en Give me a reason, en inderdaad het invullen van deze opdracht laat ik gewoon over aan het moment dat ik het maak….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s