”Over”

Even zo tussendoor mijn blog door genomen, waar het hoofdzakelijk bestaat uit muziek, staan er toch gelukkig ook nog wat diepgaandere plaatsingen op. Dat laatste was voor mij altijd heel normaal toen ik nog via weblog.nl plaatste. Vind het zo verschrikkelijk jammer dat tijdens de overgang van Amerika naar Finland zoveel is misgegaan, ook ging destijds het in mijn privé leven ineens anders, niet mijn scheiding, die was al eerder en een grote opluchting, had destijds twee namen voor mijn blog, eerste viel weg, waarop het een tweede naam kreeg, maar het is nooit door de overgang gekomen, dus bleef ik nog even op wordpress.com doorgaan, tot deze ook weg was, dit maal had ik blog zelf opgeheven, na die tijd nog 2 of drie blogs gehad, waarvan deze meegeteld er eentje is, voor mij telt echt dat ik nog wel probeerde, maar natuurlijk alle herinneringen waren er nog, er waren voldoende volgers toen, nu nog de Z.o.Z gedaan, maar kijk ik terug zie ik soms erg weinig reacties. Op zich misschien wel logisch, vrouwen onder elkaar, en dan kom ik met mijn uitschieters, bepaalde zinnetjes blijven me altijd bij, zoals ”later , later is allang begonnen en vandaag komt nooit meer terug”, ander zinnetje ”i tried so hard”, wat terug komt in het liedje wat ik bij over plaats, zeer zeker niet nieuw, maar voor mij een beauty, opheffen doe ik weblog nog niet, rustig over nadenken, blog kost tenslotte niets, eet geen brood….wens een ieder een ander 2021 dan dat 2020 is gegaan, plus ieder het plezier met zwijmelen……..zoals gewoonlijk bij mijn Z.o.Z opdracht, drie liedjes……

Zal voor de meeste allemaal abacadabra zijn de liedjes…

Weinig woordjes, en geen informatie, simpel muziek…..

Vooruit dan maar vier, met drie is klaverjassen minder leuk…..

Skar.

Advertentie

8 gedachten over “”Over”

 1. Je hebt inderdaad een aantal punten goed benoemd, zo terug kijkend…
  Maar op 1 punt ben ik het wel met je oneens… geslacht. Volgens mij dat doet er niet toe.

  Volgens mij gaat het om interactie… over en weer…

  Mensen kunnen elkaar niet vinden als ze elkaar niet kennen… en om elkaar te leren kennen moet je elkaar bezoeken …

  Vroeger , in de weblogsetting, was er een pagina waarop alle bestaande logs genoemd werden en bij elkaar geplaatst in categorieën. Dat is niet meer zo dus het zoeken vergt meer inzet…

  Ga gewoon bij ons (de bloggers die je al via zwijmelen kent) in de linkenlijstjes klikken …. reageer ergens… alles ontstaat door een 1e stap…. zet m .

  Als jij wilt… kan er zoveel…

  Mannenblogs?

  Fotografie54.wordpress.com
  Fietszwerver.wordpress.com
  Logbankje.nl
  Happyhulk2018.wordpress.com
  Peterbouchier.wordpress.com
  Petergreyphotography.wordpress.com

  Er zijn veel meer vrouwen dan mannen.. dat is overal zo, ook in blogland, maar er zijn ook heel veel bloggende mannen…. veel meer dan jij denkt…

  Lang verhaal kort….. die 1e stap kan niemand voor jou zetten, wel voor jou, heb ik nu gedaan, zet jij de volgende?

  Geliked door 1 persoon

  • Bij het zwijmelen viel mij op dat ik de enige man was, zag er wel verschillende reageren bij anderen, dus had zoiets van doe dan ook (lelijk woord)mee, plus op het moment ben ik veel bezig om mijn weg, toekomst gewoon eens te bekijken, zeker is niet alles met logica op te lossen, maar als Gar wegvalt dan bekruipt me een angstig gevoel van en dan? Wil absoluut niks nieuws meer, teveel verdriet bij afscheid nemen, voor de rest blijft er erg weinig over…..

   Like

   • Ik snap je….

    En toch ben jij te jong om achter de geraniums te gaan zitten… en ze kweken past ook niet bij jou…

    Je hebt al zo veel verlies verwerkt….. na Tiga wilde je ook niets meer… en toch won Gar je hart…
    Je hart is te groot om alleen te staan..
    Jij zonder hond…. onbestaanbaar!

    Geliked door 1 persoon

 2. Dat alles om interactie draait dat begrijp ik natuurlijk heel goed, als dit al niet gebeurt bij een enkele opdracht die je doet, dan ga je jezelf het nodige afvragen, de laatste jaren heb ik erg veel initiatief getoond, liep vaak tegen muren op, hoe dat is hoef ik jou niet te vertellen….

  Waar jij twee passies kan delen op je weblog, dierentuinen en alles erom heen, plus fotografie wat je soms kan combineren met een opdracht, dan wordt het al wat makkelijker om ook eens totaal iets anders te plaatsen, mijn passie ligt voor de hand, al zou ik daar dieren en natuur aan kunnen toevoegen, maar om een stuk muziek, verhaal of wat dan ook aan jezelf te schrijven is natuurlijk klinkklare onzin….al is therapeutisch gezien soms een brief aan jezelf heel goed…..

  Woorden en woorden, wil ik meer dan zal ik toch meer blogs ”moeten” afstruinen en dan maar hopen op…

  Geliked door 1 persoon

  • …..Niks moet, alles mag…. tijd heb je wel, of je hoofd er naar staat is een ander verhaal…

   – Je kunt heel mooie gedichten schrijven…
   – je kunt heel mooi je gedachten / overdenkingen verwoorden…
   – Je hebt vast een smartphone, daar zit een camera op….. tijdens Gar uitlaten zie je zoveel… vooral op de Plantage !!!
   – Je bezit een onmetelijke schat aan kennis over muziek …. dat is uit te splitsen buiten de zwijmelzaterdagen om (bijv per genre, beschrijven, oorsprong, ontwikkeling, artiesten eri zetten en muziek van hen plaatsen?)

   ps…. wat is er met je kopfoto gebeurd? Ik zie nu een klein plaatje van een tijgerkoppie

   Geliked door 1 persoon

   • Dat is inderdaad het punt niet moeten maar willen….
    Op dit moment staat mijn koppie niet echt de juiste kant op…
    Wil ook zeker niet aan blogvulling doen, dan beter niets…
    Of mijn tijgerkoppie op de site verkleind is….???
    Heb er eigenlijk nooit zo op gelet, of dit de grote was of niet…
    Denk dat die goed is, staat precies tussen posted on en vorige in…

    Like

 3. Misschien gaat je ‘koppie wel de juiste kant op staan’ als je het van je af schrijft dat je bezig houdt? Je hebt mijn mailadres hè…

  Je kopfoto was zo breed als de blog en nu zie ik een klein 4-kantje… als je wilt dat ik het voor je verander moet je me ook ff een mail sturen want ik weet jouw inlog niet meer, zoals je weet sla ik dat nooit op van bloggers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s