”Z.o.Z”

Heerlijk de dooi heeft behoorlijk ingezet vanaf maandag, de troep die we daarvan normaal hebben viel 100% mee, dinsdag nog nauwelijks iets te zien. Maar twee keer onderuit gegaan, had beter me wat vaker kunnen laten vallen, want soms bij bijna kreeg mijn opvangknie/been een behoorlijk klap, echt wel shit nu dat er geen kijkoperatie gepland kan worden, en blijf zeker niet doorlopend zo een spuit in mijn knie laten plaatsen met dat stresshormoon cortisol, waar ik wel vaker een intro liedje plaatste ook dit maal een leukie, tenminste vind zelf het een vrolijk gebeuren in de regen…ben ook blijkbaar niet de enige, voorbijgangers vinden het ook wel gezellig…..vind dit echt een scattie…….

Tweede liedje is totaal iets anders, maar zeker niet minder mooi in mijn ogen, stukje degelijker en serieuzer, maar voor mij een echte zwijmel…., leuke bij deze artiest is dat hij vaak in zijn video vertelt over een vader en een dochter, of een grootvader en zijn kleinkind, soms praat hij alleen maar een liedje vol……..

Voor de liefhebbers gooi ik er nog een derde achteraan, een liefdesliedje, gaf het bij de intro eigenlijk al aan simply three, een vrolijk, kort liedje…..

Skar.

Advertentie

4 gedachten over “”Z.o.Z”

 1. Kijk jij wel ff uit aub?
  Met die dictatorellende uit den haag kan ik niet Gar voor je komen uitlaten nu.

  Dat eerste nummer is prachtig inderdaad al vraag ik me wel af hoe dat is afgelopen met de instrumenten… vocht is niet zo fijn…

  Nr 2 en 3 zijn ook oké … maar 1 blijft in mijn hoofd zitten … zal wel komen omdat ik én van regen hou en me druk maak over die regen op de instrumenten 😄

  Like

 2. Nummer 1 steelt al meteen mijn hart als ik de contrabas en cello hoor, om over de viool nog maar te zwijgen. de rillingen lopen over mijn lijf en ik wordt er geëmotioneerd van. Dat zegt genoeg over hoe mooi ik dit nummer vind.
  En net wat als Melody schrijft… 2 en 3 leuk, maar dit nummer zit in mijn hoofd. Fijn weekend!!

  Like

 3. Hetzelfde als mijn voorgangers! Nummer 1 is favoriet. Echt een geweldig nummer, dat ik nu weer ga luisteren! Voorzichtig blijven doen hoor! Aan vallen heb je niks. Zaterdag geprobeerd maar te gevaarlijk (voor mij dan). Ben valbang en dus valgevaarlijk! Fijn wknd!

  Geliked door 1 persoon

 4. Van mij mogen ze alle drie door voor de volgende ronde. Nummer 3 ken ik, zou natuurlijk op kunne zoeken van wanner hij is geweest maar in wezen doet dat er niet toe. Een heerlijk nummer. Nummer één staat voor mij ook bovenaan maar nummer 2 dringt ook behoorlijk binnen. Soms denk ik wel eens ik zou al die mooie nummer op moeten slaan ergens om ze later nogmaals te beluisteren maar dat valt ook niet mee. Ik vind zoveel mooi.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s