”Z.o.Z”

Deze week een nieuw soort van verkiezingen, voor 70+ kan het per post, al zijn er nu al op maandag problemen met deze stemmen, geen idee wat precies, laat men zich ”nog niet” over uit, 60+ en alles er onder mag stem verdelen over drie dagen, gelijk maar maandag geweest, was voor mij erg dicht bij, heel rustig, en hoop dat er 1 nieuwe partij bij komt bij dit demissionair kabinet, een partij die meer gericht is op de middenklasse en daaronder, afwachten maar, zelf ga ik met mijn zwijmel terug naar het album waar ik twee weken geleden ook twee nummers van plaatste, er staan zoveel goede nummers op, het verschil met het live album wat ik ook heb wat ergens eind jaren 70 uitkwam is groot, wel enkele dezelfde nummers, grote verschil toen was vooral het gitaarwerk enorm op de voorgrond, bij dit concert uit 2001, ruim 20 jaar verder staat er een geheel, echt een complete band, waar de solo partijen netjes verdeeld worden, naam hebben ze tenslotte al gemaakt…

En nu ik toch in een super bui ben, vorige week prachtige tatoeages voorbij zag komen, dacht ik als een goed hond beaamt laat ik maar een snufje van dit nemen om mijn dag door te komen, puur om even niet met Covid-19 bezig te zijn, en wie weet….immuun…?

Soms zijn oude gewoontes niet altijd even goed, je leert ze of af, of ze zijn niet echt slecht, in dit geval ga ik van het laatste uit, kan het even niet laten om toch nog een nummer drie toe te voegen, op het album lopen nummer twee en drie mooi in elkaar over, dus de persoon die dit op Youtube geplaatst heeft, heeft het netjes gedaan……complimenten, denk ook wel, dat dit hoorbaar is als je einde twee, en begin drie luistert…..

Alleen jammer dat nummer drie dan weer wat abrupt eindigt, omdat ook dit nummer overgaat in een lied wat zeker elk jaar in de top, noem maar op staat, kan top 2000 zijn, kan top 4000 zijn, en zeker niet het enige nummer van hem in een lijst…voor de liefhebber maak ik er deze keer wel een hele grote zwijmel van, …..alle nummers zijn van de tour in 2001, live opnames van het album ”one more car, one more rider”, enige verschil laatste nummer in Japan, uitvoering exact het zelfde als in Los Angeles staples center, die staat wel op Youtube, alleen maar audio, alleen met etiket van albumhoes, ik zie graag wat ik hoor……….:-)

Skar.

Advertentie

7 gedachten over “”Z.o.Z”

 1. Bij de ‘Link’s zag ik al aan de gitaar dat het Eric Clapton was. Mij doe je er een groot plezier mee, een heerlijke Blues en deze Rockmuziek. En wat blijft zo’n Hammond orgel prachtig om naar te luisteren, telkens weer. Allemaal mooie versies stuk voor stuk, Het is genieten geblazen!! Ik wens je een prachtig zonnig weekend toe!!

  Geliked door 1 persoon

  • Voorlopig weer even mijn laatste paar bijdragen, maar draai dit album zeker twee a drie keer per dag, deze vier zoals ik ze geplaatst heb zo staan ze ook op album, dus tussen publiek door beginnen ze met het volgende, en de samenwerking van de band vind ik super, en bij mij heeft het Hammond orgel een speciaal plaatsje, wat op dit album super veel gebruikt wordt……

   Geliked door 1 persoon

  • Dank je wel, je hebt weer eens volkomen gelijk, blijf er maar netjes voor, doe ik zelf ook hoor, want als Eric zingt dirty…dan zal het wel iets slechts zijn….

   Like

 2. Geen enkel pronnleem dat je er meerder geplaatst hebt. Heerlijk om naar te luisteren. De gitaarsolos vind ik prachtig en het Hammond orgel hoort er gewoon bij. De combinatie is toch perfect?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s