”Zwijmelen op Zaterdag”

De zaterdag tijd voor een zwijmel, een zwijmel die voor een ieder weer anders is. Plaats vandaag een nummer wat ik eigenlijk al de 16e zou plaatsen, maar doordat ik al in begin van de week begon werd de zwijmel steeds groter, elke keer schoot me wel weer iets te binnen. Uiteindelijk kwam ik qua muziek over de 45 minuten heen, dat is natuurlijk beetje bizar, gaat over een zwijmel en geen compleet muziekprogramma, dus vanaf heden net als bij de andere zwijmelaars een enkel nummer, is het een vrij kort nummer misschien twee. Dit keer een gitarist die in 1989 solo ging, speelde bij band als Canned Heat, voor mij heel bekend, vooral door het nummer on the road again, speelde ook bij John Mayall, ook een blues virtuoos, op zich niet vreemd dat hij solo ging, hij was er gereed voor, vaak begeleid de band the Radicals hem, soms kiest hij zelf zijn overige bandleden. Inmiddels de leeftijd van 70 jaar aangetikt, maar typisch zo een artiest die doorgaat zo lang het kan. Kies voor een optreden bij Don Odells Legends, mede omdat de kwaliteit van het geluid daar altijd erg goed is, artiesten spelen daar vaak een aantal nummers, en 2a3 interviews er bij, waar ze zoal uitleg over zichzelf en hun muziek geven, aantal jaren terug live cd opgenomen in Amsterdam, vervolgens naar Utrecht, pracht optreden in Tivoli.

Skar.

Advertentie

3 gedachten over “”Zwijmelen op Zaterdag”

 1. Heerlijk nummer om naar te luisteren Skar, Ik houd hier wel van. Ik ben sowieso een blues fan en luister er graag naar. Ik luister naar dit nummer en krijg een kippenvel rilling over mij, ik geniet van zijn gitaarspel, een drummer die lekker doorkomt, een bassist die een lekkere baseline speelt en niet te vergeten het orgel. Mooie Zwijmel weer, Dank je wel en een fijn weekend!!😊😊

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je wel, geniet hier zelf ook met volle teugen van, vind de blues zo mooi om de verschillen in stijl, pittige, slow en relaxing blues, en de blues die pas door goed te luisteren hoorbaar is, en dan natuurlijk nog de blues/rock. Fijn weekend.

   Like

 2. Jaaaaa…. hier doe je mij een plezier mee. Gitaren en een orgeltje.
  Dan zijn 9 minuten eigenlijk weer tekort 🙂
  En ik kom weer zulke goede artiesten tegen in de zwijmels die ik dan weer niet bij naam ken. Mooi!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s