”Zwijmelen op Zaterdag”

Dinsdag, na maandag opnieuw mijn zwijmel aan het bewerken, had geheel andere invulling gegeven, totaal andere liedjes, maar mijn hoofd staat bijna nooit stil, heb nu puur een enkel nummer wat ik plaats, zwijmel van zaterdag was ongeveer 25 minuten muziek, veel te lang vind ikzelf, gister met andere liedjes stuk korter gemaakt, nu opnieuw zoals ik de zwijmel wil, stuk korter, enkel nummer, voorlopig laatste blues/rock nummer…..

Skar.

Advertentie

3 gedachten over “”Zwijmelen op Zaterdag”

 1. Een beetje een late reactie… en meteen dacht ik, “hé er stond toch meer blues waar ik naar geluisterd heb op zaterdag.” Maar dit nummer van The Nimmo Brothers is de Blues waar ik van houd!! Naar een Blues Café ben i k nooit geweest, maar wij zijn een tiental jaren lid geweest van de Honda Goldwing Cliub. En die hadden jaarlijks een Bluesweekend waar wij met de motor en ons tentje naar toe gingen. Het was altijd weer genieten geblazen!!. Maar vraag mij niet wat voor bands er speelden. Het was gewoon genieten van de muziek met een lekker biertje er bij. Mooie herinneringen er aan!!

  Geliked door 1 persoon

  • Klopt zaterdag stond er nog een nummer van ruim 14 minuten bij, Eric Steckel, krijg altijd een update van dat café als er weer een gast geweest is, en dat zijn er erg veel, denk dat juist met zo een club samen super gezellig is, dit café’ ook heerlijk, klein en compact….
   Bluesweekend wat wij hier in de stad hebben is echt super, tal van podiums, met de hoofd acts natuurlijk op het grote winkel/marktplein….

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s