”Zwijmelen op Zaterdag”

Vandaag een pracht van een gitarist, begon als 13 jarige op de drums, maar bij het luisteren naar The Rolling Stones, stapte hij over op gitaar. Zijn naam is een artiestennaam, waarmee hij gekscherend de draak speelt met……Chubby verwijst onder andere naar zijn postuur, en ja een artiest kan nu eenmaal wat excentrieke zich voordoen als ons in het dagelijks leven, speelt behoorlijk agressief gitaarspel, overgenomen van o.a gitarist als Willie Dixon, ziet er vrij woest uit, maar dat valt in werkelijkheid wel mee, soort van image. In augustus 2019 ook hier te gast tijdens blues weekend, een hoofd act uit New York, vind persoonlijk zelf zijn muziek lekker verfrissend, wist het enorme publiek hier prima te vermaken met zijn heerlijke gitaarspel, heb zelf de nodige live cd”s van hem, altijd weer lekker opbeurend de manier waarop hij een live optreden speelt.

Ook heerlijk hoe hij het bovenstaande nummer ten einde brengt, lijkt Fur Elise te gaan spelen, springt gelijk over op Stairway to Heaven van Led Zepplin, om weer razendsnel over te gaan richting einde nummer, idem voor tweede nummer, begint met parodie op Walk on the Wild Site van Lou Reed om dan vervolgens over te gaan naar het te spelen nummer.

Skar.

Advertentie

Een gedachte over “”Zwijmelen op Zaterdag”

  1. Zo dan! Hij kan het wel. 🙂
    Er zijn zoveel steengoede artiesten die ik gewoon niet ken. Maar dat houdt ook wel weer een wereld om te ontdekken open.
    Een naam om te onthouden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s