”Folk”

De nieuwe werkweek is weer van start gegaan voor velen. De lucht is hier op het moment strak blauw, maar zal straks als et echt licht is zeker anders zijn. De storm is weer gaan liggen, zonder dat deze gelukkig schade heeft achtergelaten bij mijn huisje. Wel bijzonder 3 stormen in één week, twee met naam, eentje zonder. Qua vorst is hier ook nog niet veel geweest tot nu toe, al met al kan ik die dagen op één hand nog tellen. Over tot de orde van de dag, wat mijn blog betreft, natuurlijk komt er nu een verandering, bedoel als je een gedicht plaatst doe je er eentje, soms post je twee berichten, dus ook ik ga met de muziek over op eentje , misschien een keer twee, we zien wel. Moet tenslotte ook mijn boekhouding bijhouden, wat mijn bibliotheek uit gaat, plus wat er op een dag binnenkomt, zal zeker meer zijn dan dat ik plaats, niks mis mee……..vandaag folk/blues, zelf vind ik dit prachtig, mooi dat hij tijdens deze tour de twee in elkaar over laat lopen, de oude rot, het boegbeeld van Direstraits die dit jaar ook al weer 71 jaar wordt.

Skar.

2 gedachten over “”Folk”

  1. Inderdaad mooie muziek… bij deze klanken krijg ik altijd het idee dat ik ergens in Ierland loop ofzo, met heuvels, bossen, meren en wat niet al meer maar totaal geen mensen…. Maar dat zal wel de ‘wens is de vader van de gedachte’ zijn…

    Enne…het klinkt alsof je een beslissing hebt genomen over wat je gaat plaatsen, hoe en in welke frequentie… als orde en regelmaat werkt voor jou is dat natuurlijk prima maar zou het niet veel mooier zijn als je jezelf geen verplichtingen zoals deze oplegt maar gaat bloggen vanuit je gevoel en je dus daardoor laat leiden?

    Liked by 1 persoon

  2. Dank je wel, deze meneer komt uit Schotland, en ik weet door verhalen dat de Schotse hooglanden en delen werkelijk prachtig zijn, en de rust kun je inderdaad daar vinden in de hooglanden, ook Ierland schijnt erg mooi te zijn, hele simpele aanduidingen voor het verkeer, dus je zou kunnen verdwalen daar met de auto, het zuiden van Ierland ziet er uit als Hawai, strand en palmbomen, lijkt me heel bijzonder…….
    Een echte verplichting heb ik me niet opgelegd, heb bewust ”misschien” erbij geschreven, weet uit ervaring dat de mooiste dingen vaak ontstaan uit geen verplichting voelen….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s